FOR SALG VILLA



SALG VİLLA  150.000 EURO

Velkommen til ditt sted for den perfekte ferie villa i det sørlige Tyrkia. En ny luksus villa ligger på kanten av en furuskog

Villaen inneholder 5 soverom / 4 bad med fantastisk utsikt til Middelhavet. Bortgjemt privat basseng med solsenger. Komplett aircondition (stue og soverom). Fullt utstyrt kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser, vaskemaskin, tørketrommel. Den fullt møblerte stuen er utstyrt med DVD-spiller, TV, Stereo. Det er ogsâ en privat hage med BBQ plass samt balkong / terrasse. Alt av sengetøy og håndklær følger med Villa.

Første etasje:
Ideelt for en familie - Det har sin egen salong, et separat soverom med en dobbeltseng og en enkelseng. Denne etasjen har ogsâ aircondition. 

Mellom etasjen bestâr av en romslig stue og spisestue med polert hvit granitt gulv og høy standard møbler. To doble tvilling rom som deler et stort bad. Salongen fører ut til en stor balkong, uteplass og svømmebassenget. For din underholdning er det en stor flatskjerm-TV med en DVD-spiller med et utvalg.

Top Floor Denne etasjen har 2 ytterligere soverom med eget bad. Det største soverommet er et dobbelt soverom med eget boblebad, Ledende gjennom patio dører på en stor privat balkong. Det andre soverommet er en tvilling med sin egen stor balkong området. Begge soverommene har aircondition

Utenfor Villaen har et stort basseng med undervanns belysning og er omgitt av rikelig landskapet terrasser med bord / stoler, solsenger og parasoll.Situated at one end of the terrace is a traditional, natural stone built BBQ. Villaen er omgitt av en inngjerdet hage som er nylig beplantet med frukttrær og eksotiske og blomster. Det er lys rundt omkretsen av eiendommen.

Lokalområdet Middelhavskysten Region De vakre byene Avsallar og Incekum er ca 20 km øst for Alanya, på kysten mellom Alanya og Side. Avsallar er en av de virkelige up and coming byene på denne kysten, kan skilte med en av de beste sandstrendene i området, sammen med noen fantastiske natur. Den livlige sentrum er den best utstyrte av de mindre byene i regionen, med mange barer og restauranter langs med tyrkisk bad, et sykehus, og alle butikkene du forventer. Dette attraktive landsbyen har blitt godt satt ut med statuer, parker og fontener som gir bygda en avslappende og rolig atmosfære, men med fortsatt masse å gjøre. Det er også en livlig blanding i området som det er et populært feriested for Nederland, Skandinavia og engelsk.
Alanya / Avsallar området Villaen er: - 60 min fra Antalya flyplass. 5 min fra Avsallar sentrum. 5 min fra sandstrendene i Incekum og Avsallar Beach. Çeviri
20-stasjonen min fra Alanya sentrum eller Bussen går hvert 20 minutter til Alanya. I nærheten av villaen for din fornøyelse finner du en vakker sandstrand med mange vannsport dvs. seiling, vannski, båtutleie, vindsurfing, fiske. Det er et Sea Park kalt Water Planet - en av de beste badeland i området har å tilby. Det er noen flotte turer,terrengsykling, ridning, en idrettshall og, historiske steder. Du vil bli bortskjemt for valg av restauranter og barer, og damene vil nyte de ulike shoppingområder i landsbyen.Også sterkt anbefalt er det lokale tyrkiske badet, dette er den mest avslappende opplevelse og god valuta for pengene.
Belek - beskrevet av Golf Monthly som Europas "hemmelig golf paradis" er ca 40 minutters kjøretur unna og kan skilte med 11 fantastiske golfbaner.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

my marine residence mahmutlar alanya

DOLCE VITA RESIDENCE MAHMUTLAR ALANYA

SATILIK UCUZ RESIDENCE MAHMUTLAR ALANYA